Årsmøte i Vest-Agder Høyre

I helgen (lørdag 10. feb) var det årsmøte i Vest-Agder Høyre i Mandal. Kvelden før var det middag med sosialt samvær på mitt eget hotell, Solborg. Lederen i Vest-Agder Høyre er stortingsrepresentanten Peter S. Gitmark, som hadde med seg Børge Brende. Fredagen ble innledet med et foredrag av Børge Brende, som gikk gjennom litt av rikspartiets hjertesaker i den kommende valgkampen. Selv om dette er et lokalvalg er det viktig at rikspartiet også synligjør de nasjonale og globale utfordringene. Nå er jo Børge tidligere miljøvernminister, og hans interesser og kunnskaper i miljøspørsmål har ikke avtatt siden han forlot den stolen. Børge redegjorde for en del av de utfordringer samfunnet står overfor, og snakket en del om innovasjon (preget av besøket på Elkem Solar) og de muligheter som ligger i miljøvennlig teknologi. Etter foredraget var det en lang runde med spørsmål der vi bl.a. diskuterte miljø, økonomi og arbeidsmarkedspolitikk.

Middagen etterpå var svært koselig. Jeg satt sammen med to politiske ringrever fra Mandal, Ole Guttorm Ihme og Hans Stusvik, og vi hadde en hyggelig samtale. Under middagen, og etterpå, traff jeg utrolig mange hyggelige og imøtekommende mennesker. Mennesker jeg ikke hadde truffet før, men som virkelig ga meg følelsen av å føle meg velkommen i Høyre. Det var en helt ny opplevelse for meg å treffe så mange ildsjeler på ett sted, som hadde det til felles at de brenner for lokalpolitikken og en så inkluderende holdning til en nykommer som meg. Jeg følte med virkelig velkommen. Takk til Janne, Ingunn, Gunn Tove og Axel.

Legg igjen en kommentar