Valgkampkonferanse i Trondheim

Høyres valgkampkonferanse i Trondheim i helgen var en flott opplevelse. For det første var gjennomføringen av konferanse, der over 350 deltok, helt plettfri og for det andre var det faglige innholdet inspirerende og interessant.
I valgkampen som kommer er det viktig for Høyre å vise de konservative verdiene som partiet står for. Det er ikke til å komme bort fra at etter forrige valgkamp fikk Høyre, selvfølgelig dypt urettferdig, et stempel som et kalkulatorparti. Det er egentlig langt fra sannheten, og langt fra det konservative budskap. Sannheten er faktisk at Høyre er et verdiparti. Det skal vi fokusere på i denne valgkampen gjennom å vise hvordan vi vil
* skape et trygt lokalsamfunn
* få kunnskap inn i skolen
* kvalitet i omsorgen

Erna Solbergs tale

Som et ledd i å skape et trygt lokalsamfunn er det viktig for oss å få åpnet arresten i Mandal igjen. I dag er det slik at politiet kvier seg for å anholde bråkmakere i helgene fordi de vet at de blir borte fra byen i to timer mens de kjører den innbragte til arresten i Kristiansand. Dette bidrar til å bygge ned respekten for politiet og loven.

Legg igjen en kommentar